Испраћај у пензију прим. др Снежане Михаиловић

У права Дома здравља и колектив Службе за здравствену заштиту деце јуче су организовали свечаност поводом одласка у пензију прим. др Снежане Михаиловић, специјалисте педијатрије, којој су присуствовали и представници осталих служби, као и педијатри из других здравствених установа у нашем граду. Др Снежана Михаиловић је цео радни век провела на Педијатрији наше установе, у више наврата била је шеф Дечјег и Школског диспанзера, а дуже време и начелник целе службе. У свечаној и лепој атмосфери уз пуно букета цвећа, загрљаја и емоција директор Дома здравља др Бранка Антић захвалила се др Снежани на свим годинама пожртвованог рада, жалећи што одлази и подсећајући да су многа деца овог града прошла прегледе и контроле код ње.

У име Службе за здравствену заштиту деце бираним речима прим. др Снежани Михаиловић захвалила се актуелна начелница др Валентина Марковић:

-Захваљујем јој што је била уз нас све ово време, што је унапредила рад службе у време када је била начелник па смо поносно могли да кажемо да смо запослени у Педијатрији Дома здравља Ваљево где год да смо отишли. Желим да јој захвалим у име свих колега којима је била ментор што нам је несебично пренела свој знање и вештине, олакшавајући нам прве педијатријске кораке. Научила нас је да волимо педијатрију и уживамо у њој. Хвала јој на разумевању и помоћу пруженој и на пословном и на приватном плану. И као што сте умели да кажете „Моји сте, такви сте-какви сте“ знајте да ћемо заувек остати ваши.

Колектив је др Михаиловић поклонио фото албум са заједничким успоменама. У име Школског диспанзера др Снежани се на дугогодишњој сарадњи захвалила др Драгица Мирковић. Обраћајући се свим колегама прим. др Снежана Михаиловић кратко је рекла да је скоро пола века рада на Педијатрији прошло „као дланом о длан“, што значи да јој је било много лепо. Колектив Службе за здравствену заштиту деце припремио је богату закуску, уз коју је потрајало дружење са још једним из плејаде познатих лекара Дома здравља Ваљево, на њен последњи радни дан у нашој установи.