Вебинар о подршци породиљама у време епидемије КОВИД 19

У дружење педијатара Србије, УНИЦЕФ, Институт за јавно здравље Србије и Републичка стручна комисија за подршку дојењу, развојној и породичној нези новорођенчета и Секција за перинаталну заштиту СЛД-а организују онлајн семинар (вебинар) под називом ТРУДНОЋА, ПОРОЂАЈ И ПРАКСЕ ПОДРШКЕ ДОЈЕЊУ – ИЗАЗОВИ ТОКОМ ЕПИДЕМИЈЕ КОВИД 19.

Вебинар ће се одржати посредством Зум онлајн платформе 29. септембра од 13 до 15 часова. Услов за учешће на вебинару је пријава којој можете да приступите на следећем линку: "https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=lQFBd-EUuE-QS6sYkgI2ZwjfCpD4gfRNk42xOxZfwCFUOUtQSlUzNUpHWDZOSDVMSThKRFJGTjRYUi4u

Последњи рок за пријављивање је до 28.09.2020. до 17 часова. САМО УЧЕСНИЦИМА КОЈИ СЕ РЕГИСТРИЈУ БИЋЕ ПРОСЛЕЂЕН ЗООМ ЛИНК НА ДАН ОДРЖАВАЊА ВЕБИНАРА.

Вебинар се организује на предлог РСК за подршку дојењу поводом обележавања Националне недеље дојења. Подршка свих осталих институција шаље кључну поруку да дојење није само одговорност и одлука мајке, већ захтева подршку здравственог система и шире здравствене заједнице.

У жељи обезбеђивања интеракције током вебинара, у могућности сте да приликом регистрације унапред упутите питања панелистима, који ће се потрудити да кроз своје презентације или дискусију на њих одговоре.

-АГЕНДА ВЕБИНАРА (кликните овде за преузимање)