Дом здравља Ваљево уручио захвалнице за подршку у време пандемије

Д

ом здравља Ваљево је синоћ организовао малу свечаност на којој је уручио захвалнице институцијама, предузећима и појединцима за сарадњу, хуманост и свестрану помоћ у периоду пандемије КОВИДА-19 и реконструкције Дома здравља.

- Захваљујем вам за све што сте учинили за Дом здравља у најбитнијим тренуцима, од самог почетка пандемије и касније, а све то у време када половина наше зграде није била у функцији због реконструкције. Стоички смо поднели ових годину и по дана, надам се да ћемо сви остати јаки као и до сада. Такође се надам да ћемо и убудуће сарађивати на заједничко задовољство – кратко се присутнима обратила др Бранка Антић, директор Дома здравља Ваљево.

Захвалнице су добили: МУП Републике Србије - Полицијска управа Ваљево, Безбедносно-информативна агенција РС, Министарство одбране, ВП 9845, ЈКП Видрак, Ауто-мото савез Ваљево, Хуманитарна организација „Оперимо руке-отворимо срце“, Еуропром, Инграп-омни, Вујић Ваљево, Самеди, Вода-вода Бања Врујци, Сава коп, Павић, Рио, Молер, Sparrow World, Орхидеја колор, Миранова, Вуги 014-Буцко, Слободан Гвозденовић, Бранка Михољчић, Милан Вилотић, Андрија Влајковић, Горан Омеровић и Биљана Ранковић Васиљевић.

Повратак на Главну страну