Радно време и имунизација за празнике

Р адно време КОВИД амбуланти у Новом насељу (одрасли) и на Петом пуку (деца) за време празника, од петка до уторка, биће од 8 до 20 часова. У централној згради Дома здравља биће организовано дежурство од 8 до 18 часова.

Дом здравља Ваљево обавештава грађане да вакцинални пункт у хотелу „Гранд“ неће радити за ускршње празнике – од петка до понедељка. Грађани којима је термин за ревакцину у петак треба да дођу у понедељак у прву смену, а ревакцинација од суботе и недеље пребацује се за уторак у првој смени (од 8 до 13.30 часова). Суграђани којима су термини за ревакцину у понедељак и уторак примиће је истог дана, али у поподневној смени – од 14 до 20 часова.

Ревакцинација мештана Миличинице је у суботу 1. маја у згради основне школе. Служба поливалентне патронаже ће давати другу дозу у кућним условима свим празничним данима осим недеље. Патронажа ће после ускршњих и првомајских празника кренути и са давањем прве дозе Синофарма на терену за пријављено становништво. У току следеће недеље другу дозу примиће и мештани Врагочанице у згради школе.

Повратак на Главну страну